+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

Spar 20% på KIA tilbehør

Lige nu tilbyder vi 20% rabat på alt KIA tilbehør undtaget alufælge, vinterhjul og PHEV kabel. Disse tre produkter giver vi 10% rabat på. Kontakt os her på siden for at få rabat på dét, som du ønsker.

Vælg det tilbehør du ønsker

kia.com får du fuldt overblik over alt det tilbehør, som du kan vælge til din KIA. Klik på knappen herunder for at finde lige præcis det tilbehør, som du ønsker og så kontakt os via formularen bagefter. Så vil vi give dig rabat på det ønskede tilbehør.

OBS! Dette tilbud gælder kun hos os.

Kontakt os inden tilbuddet udløber

*Dit telefonnummer og e-mailadresse bruges kun til at aftale nærmere omkring det tilbehør, som du ønsker rabat på. Ingen spam!

Det siger vores kunder om os

"Jeg kan varmt anbefale Car Special A/S. De har super hjælpsomme medarbejdere, hvor man får den bedste kundeservice og meget behjælpelig."

"Har kun godt at sige om Car Specials værksted i Ishøj personale er altid flinke og behjælpelige, og holder god afstand søger for at bilen ar aftøret med sprit før udlevering, samt at der står håndsprit fremme til kunderne."

"Fik en tid der passede mig, og da dagen kom, afleverede jeg bilen, og efter 30 minutter, var den klar. Fint og uden problemer."

Forkæl din bil med KIA tilbehør

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark