+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

Autoriseret

FIAT værksted

På vores autoriseret FIAT værksted kan du føle dig tryg, når du afleverer nøglen til din bil. Vores specialiserede FIAT mekanikere har med deres erfaring stor rutine i reparationer og service af FIAT biler. Book en tid til service eller reparation og lad os forkæle din FIAT.

Er din FIAT i tip top stand?

Lad os gennemtjekke din FIAT og give dig 20% i rabat

Fra d. 19. september til og med d. 18. oktober giver vi 20% rabat på din værkstedsregning, når du får repareret eller serviceret din FIAT på vores autoriseret FIAT værksted.

Så trænger din FIAT til enten et service eller en reparation, så skynd dig at booke en tid mens vi stadig har ledige tider i kalenderen. Tilbuddet gælder fra d. 19. september til og med d. 18. oktober, og KUN i denne periode.

Er du i tvivl om din FIAT er ”fit-for-fight”, så kan vi også tilbyde et ”sundhedstjek”, hvor vi gennemgår din FIAT for fejl og mangler. Dette er HELT GRATIS, og eventuelle efterfølgende reparationer får du naturligvis 20% rabat på.

Du kan bestille tid til reparation, service eller gratis sundhedstjek ved at ringe til os eller udfylde kontaktformularen.

Kampagneperiode

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Udfyld felterne for at booke tid

Når din bil rigtig skal forkæles og tages godt om!

Industriskellet 9-11, 2635 Ishøj, Danmark