+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

Samarbejdspartnere

Hos Car Special A/S samarbejder vi med en række virksomheder for at vi kan tilbyde dig den fulde pakke som bilejer. Læs her på siden hvem vi samarbejder med.

Din sikkerhed på vejene

Goodyear – Dækleverandør

For at give dig den nødvendige tryghed på vejene har vi indgået et samarbejde med Goodyear, som er blandt de mest anerkendte og største dækleverandøre i verden.

Goodyear-dæk er produktet af 100 års innovation og moderne teknologi, som tilbyder ydelse og sikkerhed på et højt niveau. Når du køber dæk gennem os, kan du altså trygt stole på, at din bil får nogle af de bedste og sikreste dæk overhovedet på markedet.

Læs mere til Goodyear her –>

Goodyear samarbejde

Et billån med ro i maven

Santander Consumer Bank – Finansieringspartner

At købe en bil kontant kan virke uoverkommeligt, så derfor kan vi i samarbejde med Santander Consumer Bank tilbyde et af markedets mest attraktive billån med en konkurrencedygtig rente. Vi kan hjælpe dig med at søge om godkendelse samt belyse alle omkostninger ved dit billån. Det er dét, vi kalder “Et billån med ro i maven”.

Så er din bildrøm ikke så længt væk alligevel.

Læs mere til Santander Consumer Bank her –>

santander cosumer bank samarbejde

Markedets bedste bilforsikring

Gjensidige – Forsikringslevarandør

Takket være en unikt samarbejde mellem Kia og Gjensidige Forsikring, kan vi tilbyde det, som vi kalder for Kia Bilforsikring.

Med en Kia Forsikring får du en masse fordele og så får du endda nogle helt ekstraordinære gode priser – som følge af vores samarbejde med Gjensidige Forsikring.

Læs mere til Gjensidige Forsikring her –>

gjensidige samarbejde

Du kan regne med os

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark