+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

Om KIA Ishøj

Hvem er vi? Hvad er vores historie? Få et indblik i Car Special A/S på denne side. Vi håber, at du finder læsningen interessant og inspirerende. God læselyst.

Vi er her for dig 

Car Special blev opstartet i 1987 af Michael Skou – først som specialværksted med opbygning & renovering af specialbiler, deraf navnet Car Special.

Siden har firmaet udviklet sig med salg af både nye og brugte biler, og i 1998 blev vi autoriseret KIA-forhandler. I dag er Car Special en af landets bedst sælgende KIA forhandlere. I 2019 blev vi også autoriseret Fiat forhandler.

Hos os er du sikret de bedst tænkelige vilkår uanset, om det drejer sig om kampagner, finansiering, forsikring, service eller reparation på vores autoriseret værksted eller rådgivning. Som eksklusiv forhandler har vi stor ekspertise inden for KIA-biler samt et professionelt team af dygtige medarbejdere, der ved, hvad det handler om.

Kære læser,

Jeg har en god ven – Martin – som ofte, når han betaler en regning, spøgefuldt bemærker: ”Nå pyt, det er jo ikke så dyrt, hvis det altså er mere værd”.

Jeg tænker tit på, at i den bemærkning ligger der faktisk en stor sandhed; nemlig, at hvis produkt og service lever op til ens forventninger, så har man gjort en god forretning.

Da jeg skulle skrive lidt om os her på forsiden, tænkte jeg, at her var der en god mulighed for at beskrive selve grundideen bag vores koncept ”Det sikre valg”. Nemlig at vi vil levere kvalitet, troværdighed og dynamik til priser ingen kan matche, og dermed lade vores kunder opleve, at de har gjort en god og sikker handel.

Vi ved godt, at der findes andre forhandlere med større, flere og finere forretninger, end vi har. Vi ved også, at nogle forhandlere har muligheder, vi ikke har. Men når man skal levere god service i bilbranchen, gælder det ikke om at være størst og finest. Det gælder om, at den enkelte medarbejder hele tiden bestræber sig på at yde en god og personlig service. I al beskedenhed mener jeg, at vi netop på det område er meget godt rustet med et hold af erfarne medarbejdere, der alle brænder for udfordringen med at udvikle vores firma til et bilhus med førsteklasses service.

Måske skal du til service, måske har bilen fået en skade eller måske er tiden inde til at gøre en god handel på en ny eller brugt bil. Uanset baggrunden for dit besøg er du kommet til os med en række forventninger til os som forhandler og til den service, du ønsker at opleve.

Jeg håber, at vi lever op til dine forventninger, da det er helt afgørende for vores succes som forhandler. Vi hos Car Special vil gøre, hvad vi kan, for at du kan tænke: ”Jeg fik godt nok meget for pengene”. Måske vil du oven i købet overveje at genbruge Martins ord. 

Jeg ønsker dig velkommen hos Car Special A/S

Med venlig hilsen,

Michael Skou

Adm. direktør og Indehaver

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark