+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk
ny kia rio

Ny facelifted KIA Rio

Hvad er nyt ved den faceliftede KIA Rio? Læs med her.

Udvendigt design

Den faceliftede Rio har et forfrisket frontdesign og en håndfuld designopdateringer, der udstråler stil og sportslighed. Det opdaterede design bevarer bilens ikoniske ‘tiger-nose’ grill, som er blevet smallere samt en bredere forkofanger og karakteristisk nyt tågelygte design. Den faceliftede Rio fås også med fuld LED-forlygter med integrerede kørelys.

To nye udvendige farver introduceres også, Perennial Grey og Sporty Blue, hvilket bringer det samlede antal farver op på 9 – se farverne i nedenstående billede. Det overordnede design er kendetegnet ved lige, klart definerede linjer, der løber i hele bilens skulder længde og langs dørene, hvilket er med til at forlænge udseendet af bilen for at give den et mere sporty udseende.

Den faceliftede Rio tilbydes i 9 forskellige farver, Clear White er standardfarven. Silky Silver, Urban Green og Smoke Blue kan ikke bestilles til GT-Line.

Indvendigt design

Den faceliftede Rio får en række visuelle, teknologiske og materielle opgraderinger for at skabe en mere eksklusiv atmosfære og forbedre kvaliteten i kabinen.

En af de største opdateringer findes i den nye og større 8-tommer touchskærm og en 4,2-tommer digital skærm med højere opløsning mellem instrumenturene. Rio fås med stort sædebetræk eller med tilvalg af kunstlæder på basismodellerne. Kunstlæder tilføjer et strejf af flair til kabinen på basismodellen. Rio GT-Line-modeller tilbydes med et sort enkeltfarvet interiør med hvide kontrastrør og syninger på sæderne og kulfibereffekt på dashboard for ekstra visuel effekt.

Både basis- og GT Line-modeller er udstyret med højdejusterbart førersæde og som noget nyt er der også mulighed for højdejusterbart passagersæde (ikke standard i alle versioner), hvilket hjælper passagerer med at finde deres ideelle position.

Den faceliftede Rio tilbydes med et opgraderet navigationssystem med berøringsskærm som er forberedt til UVO Connect. UVO vil blive udrullet sidst i 1. kvartal 2021.

Teknik

Den nye Rio kommer med flere forskelige typer motorer. Den mest kraftige 1.0 T-GDI 120 hk er blevet opgraderet til EcoDynamics, som indebærer en mildhybrid teknologi samt en ny intelligent manuel gearkasse. Rio er drevet af Kias nye drivlinje til benzin mild-hybrid (MHEV). KIA Rio fås med følgende motorer:

  • 1,25 Benzin 84hk | 17,2 km/l
  • 1,0 Benzin 100hk | 17,5 km/l
  • 1,0 Benzin Mild Hybrid 120hk | 18,2 km/l
  • 1,0 Benzin Mild Hybrid DCT 120hk | 18,2 km/l

Fælles for alle motorer er den grønne ejerafgift, der halvårligt ligger på kr. 580,-.

Udstyrspakker og kampagner

Den nye Rio lanceres i 2 varianter:

• Prestige (fra kr. 150.000,-)
• GT-Line (fra kr. 207.000,-)

Du kan tilkøbe en kampagnepakke ved navn “Plus pakke” til Prestige for blot 25.000kr. Pakken indeholder udstyr til en værdi af kr. 59.982,-.

Der er også mulighed for at tilkøbe DCT gearkasse til den nye Rio – både til Prestige (fra kr. 210.000,-) og til GT-Line (kr. 250.000,-).

Sikkerhedsfunktioner

Som i mange af vores andre kia modeller får du nu en lang række sikkerhedsfunktioner i KIA Rio.