+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk
kia picanto kia ishøj

Ny facelifted KIA Picanto

Hvad er nyt ved den faceliftede KIA Picanto? Læs med her.

Ny AMT gearkasse (Automated Manual Transmission)

AMT gearkassen, der kan tilvælges, er en manuel gearkasse, som selv skifter gear. Der er altså ikke nogen koblingspedal. AMT fungerer i princippet som en manuel gearkasse med en kobling. Koblingen er elektronisk styret af bilen, som giver information om, hvornår det er mest optimalt at skifte gear (præcis som i en automatisk gearkasse).

Udvendigt design

De store ændringer på det udvendige design sker primært på de karakteristiske træk som lygterne for/bag og fælgene. På den nye kampagnepakke vil man blandt andet se de nye 14” alufælge, LED baglygter, projektionsforlygterne og LED kørelyset.

GT-Line har fået den helt store omgang og er endnu skarpere end tidligere. Her er hele fronten lavet om med de nye forlygter, ny GT-Line kølergrill hvor linjen fra kølergrillen fortsætter ind i forlygten, derudover har kølergrillen fået markante GT-Line røde linjer. Tågelygterne er placeret et andet sted, hvor de er omsluttet af krom detaljer og de 16” dedikerede GT-Line fælge er standard. Bag på bilen er GT-Line kofangeren også re-designet med en rød kant omkring diffuseren og integrerede udstødninger (kun udseende).

Udstyrspakker og kampagner

Den nye Picanto lanceres i 3 varianter:

• Vision (fra kr. 98.803,-)
• Prestige (fra kr. 114.952,-)
• GT-Line (fra kr. 142.902,-)

Du kan tilkøbe en kampagnepakke ved navn Upgrade til Prestige for blot 10.000kr. Pakken indeholder udstyr til en værdi af 40.000 kr.

Indvendigt design

Instrumentering består nu af en 4,2” LCD farveskærm. Indgangsvarianten er udover denne nu også standard med radio, rat betjening af radio, DAB+, Bluetooth og el-justerbare sidespejle med varme.

Fra Prestige får man den nye 8” touchskærm med det nye layout og interface. En superlækker skærm, som reagerer lynhurtigt og er super skarp at kigge på.

I Upgrade pakken får man yderligere high glossy detaljer i kabinen, flere mat krom detaljer i kabinen, læderrat, lædergearknob og Exclusive sædebetræk.

GT-Line kabinen har alt ovenstående plus flere detaljer som unikke GT-Line kunstlædersæder, armlæn og GT-Line sportslæderrat. Bemærk her at alu sportspedaler kun følger med til 5-personers modellerne (1.0 AMT og 1.0 T-GDI). Aircondition er også opgraderet til klimaanlæg i GT-Line.

Nye features og sikkerhed

Den nye Picanto får også en del nye features både indenfor komfort og sikkerhed afhængig af udstyrsvariant:

• Trådløs Apple Carplay og Android Auto (fra Prestige)
• LKAS – Vejbaneassistent
• DAW – Træthedregistrering
• LFA – Udvidet vejbaneassistent
• BCAA – Aktiv blindvinkelassistent
• FCAA – Udvidet nødbremse m. fodgænger genkendelse