+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk
ny kia sportage

Kia Sportage tager titlen som årets bedste familie SUV

Den helt nye Kia Sportage har opnået førstepladsen i ”Familie-SUV”-kategorien ved den prestigefyldte Women’s World Car of the Year (WWCOTY)-prisuddeling. En højt respekteret gruppe bestående af 56 kvindelige motorjournalister fra 40 forskellige lande på fem kontinenter har bedømt de mest fremtrædende familievenlige SUV’er, som er blevet lanceret i 2021, og Sportage blev rost for en række forskellige egenskaber og løb med sejren i den eftertragtede prisuddeling.

Den helt nye Sportage blev sammen med 64 andre konkurrenter testet af WWCOTY-juryen på tværs af seks forskellige kategorier: ”Familie-SUV”, ”Urban Model”, ”Large Car”, ”Luxury Car”, ”Performance Car” og ”4X4”. Sportage imponerede dommerne med sin blanding af banebrydende sikkerhedsinnovationer, underholdende køreoplevelse, komfortfeatures, topmoderne teknologi, stilfuldt design, imponerende effektivitet, lav miljømæssig påvirkning og stærk værdi for pengene.

For første gang har den helt nye Sportage fået et stilfuldt design efter europæisk stil med proportioner, som passer perfekt til de europæiske kunders behov. Den nye Sportages intelligente indretning i kabinen giver klassens bedste benplads og lofthøjde til familieturene, mens avancerede køre- og komfortfeatures sikrer, at personerne i bilen kan nyde en komfortabel og opkoblet køreoplevelse.

Femte generation af Sportage fås med et omfattende udvalg af elektrificerede drivlinjer, som omfatter mildhybrid (MHEV)-, hybrid (HEV)- og plug-in-hybrid (PHEV)-drivlinjer, som byder på fremragende brændstoføkonomi, lave emissioner og for PHEV-variantens vedkommende også på en elektrisk rækkevidde på op til 78 km.

WWCOTY-juryen skal nu teste den helt nye Sportage mod de fem andre kategorivindere, før de offentliggør vinderen ”Best Car of the Year” på den internationale kvindedag den 8. marts.