+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk
kia ev6

Kia EV6 er den mest solgte elbil i januar

Kias helt nye elbil, EV6, har fået en fantastisk modtagelse i Danmark. Faktisk var den allerede inden lanceringen sidste år én af Kias mest efterspurgte modeller. EV6 imponerer over en bred kam – og den populære nye elektriske crossover fra Kia har nu lagt sig i overhalingssporet som den mest solgte elbil i Danmark i årets første måned.

Siden introduktionen for bare et par måneder siden har Kia EV6 taget flere priser hjem og høstet et hav af roser i medierne. EV6 er en fantastisk og kompromisløs elbil, som imponerer med sin stil, sin innovative 800 volts ladeteknik, et funktionelt og rummeligt interiør, og sidst men ikke mindst, sine dynamiske køreegenskaber.

Populariteten udmønter sig nu i en førsteplads på hitlisten over de mest solgte elbiler i januar måned. Med 233 solgte enheder ligger Kia EV6 sig i front af det fremadstormende elbilsalg i Danmark. EV6 salget udgør 13,95 % af det samlede elbilsalg i januar måned (1.670 enheder).

Ikke alene er EV6 den mest solgte model, men det flotte EV6 salg udløser også en samlet førsteplads til Kia, som det mest solgte elbilmærke med i alt 273 enheder*.

Elbilsalget boomer i Danmark

2021 blev et rekordår for elbilerne med en vækst i salget på 75,1 procent i forhold til 2020. Helt præcist blev der indregistreret 24.917 nye elbiler i det forgangne år, mens der blev solgt 14.228 elbiler i 2020*.

Visionær bil

Den helt nye EV6 blev introduceret i Danmark i oktober sidste år, og disruptede hurtigt det eksisterende elbil-marked. En vindende kombination af Kias avancerede E-GMP (Electric Global Modular Platform), dristig og konceptuel stil, ultrahurtig ladekapacitet, et avanceret interiør og bemærkelsesværdig ydeevne udgør til sammen en helstøbt elbil, der fortsætter med at modtage anerkendelse over hele verden.

Kias nye komplet eldrevne EV6 giver et løfte om at levere den bedste oplevelse for ejerne ved at gøre den elektriske livsstil enkel og ligetil, når det gælder dagligdagens mobilitet.

Kia EV6 fjerner de barrierer, som har forhindret mange i at foretage skiftet til en elbil. Med hurtige opladningstider fra 10 – 80 % på bare 18 minutter og en imponerende lang rækkevidde, kan kunden sige farvel til rækkeviddeangsten. Samtidig tilbyder Kia adgang til et omfattende ladenetværk i hele Europa med et Kia Charge abonnement.

EV6 er den første model i Kias historie, hvor slutsedlerne blev skrevet under allerede før lanceringen på grund af hidtil uset efterspørgsel og interesse. Og denne utrolige reaktion på den højteknologiske crossover er blevet anerkendt ikke kun af kunder, men af mange prestigefyldte branchepriser og er nomineret til titlen ‘Årets bil i Europa 2022’.

Kia EV6 fås fra kr. 329.900 for en veludstyret Standard Range. Se hele modelprogrammet her via knappen herunder.

*Tal fra DBI