+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

KIA XCeed: En crossover coupé

Velkommen til den nye KIA XCeed. Den har en stor frihøjde på op til 184 mm og en lang, sportslig motorhjelm. Silhuetten skråner markant mod bilens bagende. Sådan er de nye dimensioner i et attraktivt coupédesign. Til bilejere, der lever og ånder for køreglæde.

KIA XCeed er kåret som testvinder af både Bilmagasinet og Auto Bild, og så er den kåret som Women’s World Car of the Year til Urban Car Award 2020 samt Årets Campingtrækker 2021.

Du får, som ved alle andre fabriksnye KIA modeller, 7 års garanti.

Interesseret? Send os en besked

N

Crossover coupé

1,6 T-GDi 204hk

18" alufælge

KIAs eksklusive 7 års garanti

Skaber helt nye følelser

Hver enkelt detalje er en opfordring til eventyr. SUV-kølergrillen i dual blade-design træder frem mellem de Z-formede ”Ice Cube”-LED-forlygter og tågeforlygter. Den nye KIA XCeeds stærke personlighed understreges af iøjnefaldende detaljer som sølvfarvet bundskjold og elementer i satinkrom på kofangernes hjørner.

Stil, komfort og opkoblingsmuligheder

Den høje siddehøjde giver et godt overblik over omgivelserne og let adgang til den komplet digitale 12,3” Supervision-instrumentenhed (*) og 10,25” navigationssystemet (*). Unikke kontrastfarver, fine materialer og instrumentpanel i blød kvalitet skaber en sofistikeret stemning. Er man til fest og farver, kan man som ekstraudstyr vælge en gul farvepakke til kabinen.

* Ekstraudstyr

Udstyrsvarianter

Find din helt egen stil – og gør din nye KIA XCeed endnu sjovere at køre i. Vælg mellem flere varianter med imponerende features både indvendigt og udvendigt. Valget er dit. Se udstyrspakker og priser her.

Forsikring, finansiering og tryghedsaftale

Forsikring
Opnå en masse fordele og få ekstra tryghed i maven med en KIA forsikring via Gensidige Forsikring.

Finansiering
Vi kan tilbyde dig individuelle finansieringsløsninger. Løsninger som kan indgå som en integreret del af dit bilkøb.

Tryghedsaftale
Få en tryghedsaftale til din bil og bliv aldrig overrasket over uforudsete udgifter. Vores tyghedsaftale kan skræddersyes helt efter dine behov.

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

kia xceed
kia xceed
kia xceed
kia xceed
kia xceed

Din KIA XCeed venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark