+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

KIA Stinger: En klassisk GT

KIA Stinger er dybt forankret i hjertet hos ægte bilentusiaster. Hver eneste linje giver et hint om den klassiske Gran Turismo-ånd – fra den lave motorhjelm og kabine til bilens muskuløse fremtoning. Det imponerende 5-dørs fastback-design har en umiskendelig profil, der afslører bilens hæsblæsende præstationer.

Vær forberedt på forhøjet puls uanset hvilken af de langsliggende turbomotorer, du vælger: 2.2 CRDI (200 HK), 2.0 T-GDI (255 HK) eller 3.3 T-GDI V6 (370 HK). Den 8-trins automatiske gearkasse leverer hurtigt og jævnt gearskift. Du kan forvente gåsehud takket være den fremragende acceleration og køreegenskaberne ved høj hastighed.

Du får, som ved alle andre fabriksnye KIA modeller, 7 års garanti.

Interesseret? Send os en besked

N

Vælg mellem 4x4 eller baghjulstræk

3,3 T-GDI V6 motor

Head-up display og meget mere udstyr

kia 7 års garanti

KIAs eksklusive 7 års garanti

Et betagende design

Et fantastisk design handler om de rette proportioner og den rette balance. Den nye KIA Stinger mestrer den kombination med sin lange motorhjelm med kort overhæng foran, den lange akselafstand og den lavt placerede kabine. De brede skulderlinjer smelter sammen og danner en stram bagende med en diffusor i sort højglans, som øger aerodynamikken.

Stilrent kabinedesign

Enkel, men eksklusiv – den nye KIA Stinger imponerer med en kabine, der byder på runde flyinspirerede luftdyser, instrumenter med metalindfatning og dekorlister i satinkrom. Du kan suge alle detaljerne i den raffinerede kabine til dig fra det lavt placerede førersæde – materialer i høj kvalitet, moderne indtræk og kontrastsyninger.

Udstyrsvarianter

Find din helt egen stil – og gør din nye KIA Stinger endnu sjovere at køre i. Vælg mellem flere varianter med imponerende features både indvendigt og udvendigt. Valget er dit. Se udstyrspakker og priser her.

Forsikring, finansiering og tryghedsaftale

Forsikring
Opnå en masse fordele og få ekstra tryghed i maven med en KIA forsikring via Gensidige Forsikring.

Finansiering
Vi kan tilbyde dig individuelle finansieringsløsninger. Løsninger som kan indgå som en integreret del af dit bilkøb.

Tryghedsaftale
Få en tryghedsaftale til din bil og bliv aldrig overrasket over uforudsete udgifter. Vores tyghedsaftale kan skræddersyes helt efter dine behov.

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

kia stinger
kia stinger
kia stinger
kia stingerkia stinger
kia stinger

Din KIA Stinger venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark