+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

KIA Sportage: Mærk motoren. Nyd designet.

Gør indtryk, hver gang du sætter dig bag rattet i KIA Sportage. Den er designet og produceret i Europa, har en iøjnefaldende og imponerende sideprofil, en skulpturel, sportslig front med KIAs signaturkølergrill og raffinerede kromlister ved ruderne. Det dristige design af bilens bagende og de svungne baglygter sætter prikken over i’et med et slankt og stilfuldt udtryk.

Uanset hvad det næste eventyr, du ønsker at begive dig ud på, kræver af udstyr, har du rigeligt med plads til det i KIA Sportage. I standardpositionen har det store bagagerum en kapacitet på 503 l – og op til 1.492 l, når bagsæderne er klappet ned.

Du får, som ved alle andre fabriksnye KIA modeller, 7 års garanti.

Interesseret? Send os en besked

N

Fås med firehjulstræk

Dobbeltkoblingsgearkasse

Fås i et nyt EcoDynamics+ mildhybridsystem

KIAs eksklusive 7 års garanti

Dristigt SUV-design

Fra motorhjelmen til bagagerummet har KIA Sportage SUV-karakter. Som eksempelvis de højtplacerede LED forlygter og den lave, brede kølergrill, som giver fronten et imponerende look og en robust udstråling. Svungne linjer og skarpe detaljer skaber en dynamisk profil. Bagpå møder klart definerede linjer og elegante karrosseriflader markante baglygter – et syn, du sent vil glemme. 

Raffineret interiør

Det vrimler med overraskelser inde i kabinen i KIA Sportage. Bløde materialer, førsteklasses finish og fokus på detaljerne gør, at du kan føle og se forskellen. Selv det nye ergonomiske cockpit er komplet førerorienteret – alle elementer er placeret perfekt, så man som fører nemt kan betjene eller se dem. På den måde kan du bevare den fulde koncentration på vejen.

Udstyrsvarianter

Find din helt egen stil – og gør din nye KIA Sportage endnu sjovere at køre i. Vælg mellem flere varianter med imponerende features både indvendigt og udvendigt. Valget er dit. Se udstyrspakker og priser her.

Forsikring, finansiering og tryghedsaftale

Forsikring
Opnå en masse fordele og få ekstra tryghed i maven med en KIA forsikring via Gensidige Forsikring.

Finansiering
Vi kan tilbyde dig individuelle finansieringsløsninger. Løsninger som kan indgå som en integreret del af dit bilkøb.

Tryghedsaftale
Få en tryghedsaftale til din bil og bliv aldrig overrasket over uforudsete udgifter. Vores tyghedsaftale kan skræddersyes helt efter dine behov.

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

kia e-soul
kia sportage
kia sportage
kia sportage
kia sportage

Din KIA Sportage venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark