+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

KIA Sorento: Effektiv og kraftfuld

Lige fra synet af frotnen på den nye KIA Sorento, kalder det udvendige design på omgående opmærksomhed. Den skulpturelle kølergrill er imponerende; fremhævet af en indramning i krom og sort højglans, en indfarvet sportslig kofanger med vingeformet luftindtagsgrill og et flot sølvfarvet bundskjold.

Kraft, effektivitet og rendyrket køreglæde: Den nye KIA Sorento fås med de nyeste dynamiske motorer, som omfatter en 2,2-liters CRDi-dieselmotor med enten forhjulstræk eller firehjulstræk. Sorento 2,2 CRDi er udstyret med en 8-trins dobbeltkoblingsgearkasse, som leverer lynhurtigt og næsten umærkeligt gearskifte, så køreoplevelsen bliver mere dynamisk.

Du får, som ved alle andre fabriksnye KIA modeller, 7 års garanti.

Interesseret? Send os en besked

N

Kør i ethvert terræn med Terrain Mode Select (TMS)

Op til 7 sæder

Masser af plads og ny teknologi

kia 7 års garanti

KIAs eksklusive 7 års garanti

En profil med stil og kraft

De muskuløse, men elegante linjer, der løber hele vejen fra motorhjelmen til bagklappen, giver bilen en iøjefaldende, moderne profil. Med en større akselafstand og et mere slankt D-stolpe-design udgør den nye udformning en dristig og atletisk styling, som kommer til udtryk med matsorte hjulkasser, sidepanellister med indlæg i satinkrom og indfarvede dørhåndtag med et touch af satinkrom*. Derudover gør de 20″ aluminiumsfælge* bilen endnu mere muskuløs.

* Modelafhængigt ekstraudstyr

Mere plads til alt det vigtige

Masser af plads og fleksible transportmuligheder til alle dine behov: Den nye Sorento kan hurtigt og let forvandles fra en 5-personers bil til en 7-personers bil – og det er lige så nemt at forvandle bilen til en rummelig transporter eller explorer med en bagagerumskapacitet på op til 821 l. De forskydelige bagsæder kan også klappes frem i forholdet 40:60, så du nemt kan have både passagerer og bagage med.

Har du hænderne fulde? Du kan nemt læsse dine ting ind i bagagerummet takket være den elektriske bagklap. Du kan beholde den intelligente nøgle* i lommen eller tasken, for bagklappen åbner automatisk*, når du nærmer dig KIA Sorentos bagende. Og du kan nemt klappe bagsæderyglænene ned direkte fra bagagerummet ved hjælp af to one-touch-knapper til fjernbetjent nedklapning – en til venstre side og en til højre side. Så kan det ikke blive hurtigere og nemmere.

* Modelafhængigt ekstraudstyr

Udstyrsvarianter

Find din helt egen stil – og gør din nye KIA Sorento endnu sjovere at køre i. Vælg mellem flere varianter med imponerende features både indvendigt og udvendigt. Valget er dit.

Forsikring, finansiering og tryghedsaftale

Forsikring
Opnå en masse fordele og få ekstra tryghed i maven med en KIA forsikring via Gensidige Forsikring.

Finansiering
Vi kan tilbyde dig individuelle finansieringsløsninger. Løsninger som kan indgå som en integreret del af dit bilkøb.

Tryghedsaftale
Få en tryghedsaftale til din bil og bliv aldrig overrasket over uforudsete udgifter. Vores tyghedsaftale kan skræddersyes helt efter dine behov.

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

kia sorento
kia sorento
kia sorento
kia sorento
kia sorento

Din KIA Sorento venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark