+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

KIA Sorento Plug-In Hybrid: Power møder effektivitet

Grøn og økonomisk: Dét er KIA Sorento Plug-In Hybrid – både i og udenfor byen. Plug-in-hybridsystemets evne til at køre på både benzin og el giver dig fleksibilitet til at køre lange distancer med reducerede CO2-emissioner og lavere driftsomkostninger. Det regenererende bremsesystem oplader endda bilens batteri, når du kører i påløb eller bremser, så effektiviteten og rækkevidden maksimeres.

Som en af de meget få plug-in-hybridbiler med op til syv sæder byder det førsteklasses interiør på masser af plads og stil. Kabinen er designet til at gøre enhver køretur til en stor oplevelse.

Du får, som ved alle andre fabriksnye KIA modeller, 7 års garanti.

Interesseret? Send os en besked

N

1.6 T-GDi Plug-in Hybrid motor (265 hk)

7 sæder

4WD (Firehjulstræk)

KIAs eksklusive 7 års garanti

Kraftfuld på alle områder

Fronten på den nye KIA Sorento Plug-in Hybrid afspejler bilens muskuløse udstråling med en imponerende skulpturel kølergrill med en indramning i krom og sort højglans, en indfarvet sportslig kofanger med vingeformet luftindtag og et elegant sølvfarvet bundskjold. Og de nye LED-projektionsforlygte *r, LED-dagskørelyset og LED-tågeforlygterne leverer et dynamisk lys, som matcher resten af bilen.

* Modelafhængigt udstyr

Dynamisk plug-in hybridkørsel

Grøn effektivitet, imponerende kraft – og endeløs køreglæde. Med den nye KIA Sorento Plug-in Hybrid får du det hele. Takket være T-GDi-motorens medrivende præstationer kombineret med en elmotor, som drives af et 13,8-kWh højvoltsbatteri. Og al den komfortable køreglæde, der følger med innovationer som den automatiske gearkasse med shift-by-wire-teknologi og en gearvælger udformet som drejekontakt. 

Udstyrsvarianter

Find din helt egen stil – og gør din nye KIA Sorento endnu sjovere at køre i. Vælg mellem flere varianter med imponerende features både indvendigt og udvendigt. Valget er dit. Se udstyr og priser her.

Forsikring, finansiering og tryghedsaftale

Forsikring
Opnå en masse fordele og få ekstra tryghed i maven med en KIA forsikring via Gensidige Forsikring.

Finansiering
Vi kan tilbyde dig individuelle finansieringsløsninger. Løsninger som kan indgå som en integreret del af dit bilkøb.

Tryghedsaftale
Få en tryghedsaftale til din bil og bliv aldrig overrasket over uforudsete udgifter. Vores tyghedsaftale kan skræddersyes helt efter dine behov.

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

kia sorento plug in hybrid
kia sorento plug in hybrid
kia sorento plug in hybrid
kia sorento plug in hybrid
kia sorento plug in hybrid

Din KIA Sorento Plug-In Hybrid venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark