+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

KIA Sorento Hybrid: Power møder effektivitet

KIA Sorento Hybrid leverer både imponerende kraft og effektivitet – og endeløs køreglæde. Takket være hybriddrivlinjens medrivende præstationer med innovativ opsætning, rigeligt drejningsmoment og acceleration med god respons.

Med kombinationen af 1,6-liters T-GDi HEV-motoren og en elmotor, som drives af en 1,49 kWh litium-polymer-batteripakke rammer Sorento Hybrid den perfekte balance mellem optimal brændstofeffektivitet og et lavt emissionsniveau.

Du får, som ved alle andre fabriksnye KIA modeller, 7 års garanti.

Interesseret? Send os en besked

N

1.6 T-GDi HEV (230 hK)

Op til 7 sæder

Masser af plads og ny teknologi

KIAs eksklusive 7 års garanti

En profil med stil og kraft

De muskuløse, men elegante linjer, der løber hele vejen fra motorhjelmen til bagklappen, giver bilen en iøjnefaldende moderne profil. Med en større akselafstand og et mere slankt D-stolpe-design udgør den nye udformning en dristig og atletisk styling, som kommer til udtryk med matsorte hjulkasser, sidepanellister med indlæg i satinkrom og indfarvede dørhåndtag med et touch af satinkrom. Og derudover 19″ aluminiumsfælge*, som gør bilen endnu mere muskuløs.

* Modelafhængigt udstyr

Mere plads til alt det vigtige

Masser af plads og fleksible transportmuligheder til dine behov: Den nye Sorento Hybrid kan hurtigt ændres fra 5-personers til 7-personers, og det er lige så nemt at ændre bilen til en rummelig transporter eller explorer med en bagagerumskapacitet på op til 813 l. De forskydelige bagsæder kan også klappes frem i forholdet 40:60, så du nemt kan have både passagerer og bagage med.

Du kan nemt læsse dine ting ind i bagagerummet takket være den elektriske bagklap*. Du kan beholde den intelligente nøgle* i lommen eller tasken, for bagklappen åbner automatisk, når du nærmer dig bilens bagende. Og du kan nemt klappe bagsæderyglænene ned direkte fra bagagerummet ved hjælp af to one-touch-knapper til fjernbetjent nedklapning – en til venstre side og en til højre side. 

* Modelafhængigt udstyr

Udstyrsvarianter

Find din helt egen stil – og gør din nye KIA Sorento endnu sjovere at køre i. Vælg mellem flere varianter med imponerende features både indvendigt og udvendigt. Valget er dit. Se udstyr og priser her.

Forsikring, finansiering og tryghedsaftale

Forsikring
Opnå en masse fordele og få ekstra tryghed i maven med en KIA forsikring via Gensidige Forsikring.

Finansiering
Vi kan tilbyde dig individuelle finansieringsløsninger. Løsninger som kan indgå som en integreret del af dit bilkøb.

Tryghedsaftale
Få en tryghedsaftale til din bil og bliv aldrig overrasket over uforudsete udgifter. Vores tyghedsaftale kan skræddersyes helt efter dine behov.

kia sorento hybrid

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

kia sorento hybrid
kia sorento
kia sorento hybrid
kia sorento
kia sorento

Din KIA Sorento Hybrid venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark