+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

KIA Rio: Den populære minibil

Den kompakte og rummelige minibil kan det hele. KIA Rio kan charmere, når du passerer dine medbillister, og så kan den rumme hele familien. Ja, og så endda også al jeres baggage. Med op til 325 l bagagerumsplads klarer I nemt at få plads til det hele.

Det elegante og dynamiske ydre er uimodståeligt, og du glæder dig til hver gang, at du skal sætte dig bag rattet. Det topmoderne infotainmentsystemer og opkoblingsmulighederne gør hver tur i din KIA Rio til en fornøjelse.

Du får, som ved alle andre fabriksnye KIA modeller, 7 års garanti.

Interesseret? Send os en besked

N

Topmoderne teknologi i kabinen

Op til 325 l bagagerumsplads

Nødbremse med fodgængerregistrering

KIAs eksklusive 7 års garanti

Et look, der skaber opmærksomhed

Dristig, elegant og kraftfuld – KIA Rio er mere sportslig og innovativ end nogensinde før. Aerodynamiske linjer og muskuløse konturer giver den et solidt look, som matcher dens præstationer. Features som KIA’s tiger nose-signaturkølergrill, nye 17” aluminiumsfælge** og smukt LED-dagskørelys* integreret i bilfunktionsforlygterne er iøjnefaldende detaljer.

*Modelafhængigt udstyr
**Ekstraudstyr

Moderne interiør

Det er svært at konkurrere med den moderne kabine i KIA Rio. Fra bløde materialer og ergonomisk udformede forsæder, til det førerorienterede cockpit og de sportslige detaljer. Masser af komfortfeatures og avancerede teknologier. Køretur efter køretur – her vil du føle dig velkommen.

Udstyrsvarianter

Find din helt egen stil – og gør din nye KIA Rio endnu sjovere at køre i. Vælg mellem flere klassiske varianter med imponerende features både indvendigt og udvendigt eller GT-Line med ultra-raffinerede og sportslige detaljer. Valget er dit. Se udstyrspakker og priser her.

Forsikring, finansiering og tryghedsaftale

Forsikring
Opnå en masse fordele og få ekstra tryghed i maven med en KIA forsikring via Gensidige Forsikring.

Finansiering
Vi kan tilbyde dig individuelle finansieringsløsninger. Løsninger som kan indgå som en integreret del af dit bilkøb.

Tryghedsaftale
Få en tryghedsaftale til din bil og bliv aldrig overrasket over uforudsete udgifter. Vores tyghedsaftale kan skræddersyes helt efter dine behov.

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

ny kia rio
ny kia rio
ny kia rio
ny kia rio
ny kia rio

Din KIA Rio venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark