+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

KIA ProCeed: Føl selvsikkerheden

Den nye KIA ProCeed er født med et smukt shooting brake-karrosseri, der kombinerer begejstringen og elegancen fra en coupé med en sportswagons praktiske raffinement. Med en hurtigt hældende taglinje og strømlinede former langs det stærkt skulpturelle karrosseri fremstår bilen lav, slank og smidig.

Vælg mellem et udvalg af dynamiske og kraftfulde benzinmotorer og effektive dieselmotorer med en ydelse fra 120-204 hk. Derudover er bilen udstyret med al den moderne teknologi, som du kunne tænke dig, i kabinen.

Du får, som ved alle andre fabriksnye KIA modeller, 7 års garanti.

Interesseret? Send os en besked

N

1,6 T-GDi med 204 hk

DCT med Paddle Shift

594 l bagagerum

kia 7 års garanti

KIAs eksklusive 7 års garanti

En sportslig karakter

Tiger nose-kølergrillen og det brede nederste luftindtag udtrykker bilens sportslige egenskaber. LED-forlygter med ”Ice Cube”-LED-dagskørelys giver bilen ekstra kant, og det samme gælder de nydesignede 18” alufælge*. De sportslige sideskørter med farvede detaljer og rudelisterne i satinkrom fremhæver bilens dramatiske silhuet.

*Ekstraudstyr

Sofistikeret interiør

Tag plads, og du vil blive modtaget af et interiør i høj kvalitet og med masser af plads både foran og bagi. Bløde overflader, dekorindlæg i metallak og en loftbeklædning i sort stof omslutter alle personerne i bilen. Vælg de sæder og det indtræk, der matcher med din stil.
Du kan se frem til begejstrende køreoplevelser med det sportslige D-formede rat. Alle informationer vises perfekt på den 10,25″ navigationstouchscreen og i den 12,3″ store digitale instrumentenhed*.

*Ekstraudstyr

Udstyrsvarianter

Find din helt egen stil – og gør din nye KIA ProCeed endnu sjovere at køre i. Vælg mellem flere klassiske varianter med imponerende features både indvendigt og udvendigt eller GT-Line med ultra-raffinerede og sportslige detaljer. Valget er dit. Se udstyrspakker og priser her.

Forsikring, finansiering og tryghedsaftale

Forsikring
Opnå en masse fordele og få ekstra tryghed i maven med en KIA forsikring via Gensidige Forsikring.

Finansiering
Vi kan tilbyde dig individuelle finansieringsløsninger. Løsninger som kan indgå som en integreret del af dit bilkøb.

Tryghedsaftale
Få en tryghedsaftale til din bil og bliv aldrig overrasket over uforudsete udgifter. Vores tyghedsaftale kan skræddersyes helt efter dine behov.

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

kia picanto kia ishøj
kia proceed
kia proceed
kia ceed sw
kia rio

Din KIA ProCeed venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark