+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

KIA Picanto: Den ultimative bybil

Er du klar til at møde den nye KIA Picanto? Uanset om det er den primære bil eller bil nummer to, så er det at have en lille bil i husstanden efterhånden blevet en selvfølge. Lave driftsomkostninger, let at parkere og praktiske at køre i. Det er blot nogle af fordelene ved at have en lille bil. Nå ja, så scorer den da også topkarakterer i adskillige sikkerhedstests.

Vil du skille dig ud på vejene med et frækt design og samtidig have god plads i kabinen og nyde det moderne udstyr og teknologi, så er KIA Picanto den perfekte bil til dig.

Du får, som ved alle andre fabriksnye KIA modeller, 7 års garanti

Interesseret? Send os en besked

N

Fra 115 g CO2 /km

Rummelig kabine

Automatisk nødbremse

KIAs eksklusive 7 års garanti

Iøjnefaldende eksteriør

Kompakt i størrelsen, sjov af natur og stilfuld ned til mindste detalje – den nye KIA Picanto elsker at vise sig frem. Fra de elegante former og den udtryksfulde front til high tech-biprojektionsforlygter med LED-dagskørelys og LED-positionslys* – bilen efterlader altid et indtryk, når den suser rundt i byen eller cruiser på åben vej.

*modelafhængigt ekstraudstyr

Et af klassens største bagagerum

I den helt nye KIA Picanto vrimler det med valgmuligheder. Det begynder med det fleksible og alsidige bagagerum, som med sin volumen på op til 225 l, er det største i klassen. Takket være 60:40-splitbagsædet, som er standard og kan klappes fladt ned med en enkelt bevægelse, har du plads til alt det, du har brug for. 

Udstyrsvarianter

Find din helt egen stil – og gør din nye KIA Picanto endnu sjovere at køre i. Tilpas din nye KIA Picanto med den udstyrspakke, der passer til dig og din personlighed. Vælg mellem flere klassiske varianter med imponerende features både indvendigt og udvendigt eller GT-Line med ultra-raffinerede og sportslige detaljer. Valget er dit. Se udstyrspakker og priser her.

Forsikring, finansiering og tryghedsaftale

Forsikring
Opnå en masse fordele og få ekstra tryghed i maven med en KIA forsikring via Gensidige Forsikring.

Finansiering
Vi kan tilbyde dig individuelle finansieringsløsninger. Løsninger som kan indgå som en integreret del af dit bilkøb.

Tryghedsaftale
Få en tryghedsaftale til din bil og bliv aldrig overrasket over uforudsete udgifter. Vores tyghedsaftale kan skræddersyes helt efter dine behov.

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

kia picanto kia ishøj
kia picanto kia ishøj
kia picanto kia ishøj
kia picanto kia ishøj
kia picanto kia ishøj

Din KIA Picanto venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark