+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

KIA Niro Plug-In Hybrid: To motorer, et hjem

Kør til arbejde og hjem igen helt elektrisk i din KIA Niro Plug-in Hybrid. Den har en elektrisk rækkevidde på hele 49 km! På de længere ture uden for byen får benzinmotoren dig altid frem – uanset distancen.

Oplev et nyt niveau af effektivitet og længere elektrisk rækkevidde. Benzin- og elmotoren sikrer en behagelig og effektiv kørsel, og du kan således køre med ren samvittighed.

Du får, som ved alle andre fabriksnye KIA modeller, 7 års garanti.

Interesseret? Send os en besked

N

Lavt brændstofsforbrug

Op til 49 km i rækkevidde på ren el

Opladningstid: fra 2,7 timer

kia 7 års garanti

KIAs eksklusive 7 års garanti

Udvendigt design

Et enkelt blik på den nye Niro Plug-in Hybrid afslører, at den er unik. Full-LED-forlygter (modelafhængigt udstyr) viser vejen frem. Designmæssige detaljer overalt fremhæver bilens hightech og miljøvenlige egenskaber. Som kromdetaljerne med blå indlæg og den komfortable strømtilslutning på siden af skærmen. 16” alufælge med kapsler fuldender eksteriøret.

Markant kabine

Hav modet til at sende et signal i kabinen i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid. Med plug-in hybrid-interiørpakken (ekstraudstyr). Den omfatter et unikt tofarvet design i farverne lysegrå og sort med dekorative blå syninger. Og glem ikke lædersæder (ekstraudstyr).

Udstyrsvarianter

Find din helt egen stil – og gør din nye KIA Niro Plug-In Hybrid endnu sjovere at køre i. Vælg mellem flere varianter med imponerende features både indvendigt og udvendigt. Valget er dit. Se udstyrspakker og priser her.

Forsikring, finansiering og tryghedsaftale

Forsikring
Opnå en masse fordele og få ekstra tryghed i maven med en KIA forsikring via Gensidige Forsikring.

Finansiering
Vi kan tilbyde dig individuelle finansieringsløsninger. Løsninger som kan indgå som en integreret del af dit bilkøb.

Tryghedsaftale
Få en tryghedsaftale til din bil og bliv aldrig overrasket over uforudsete udgifter. Vores tyghedsaftale kan skræddersyes helt efter dine behov.

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

kia niro plug in hybrid
kia xceed plug in hybrid
kia niro plug in hybrid
kia niro plug in hybrid
kia niro plug in hybrid

Din KIA Niro Plug-In Hybrid venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark