+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

KIA EV6: Næste generation af elbiler

Oplev den næste generation af elbiler med den nye Kia EV6. Vores første fuldt dedikerede elbil repræsenterer vores nye designfilosofi – og fremhæver vores store fokus på elektrificering. Med sit dristige og markante crossover-look og high end-teknologi giver den nye EV6 dig en instinktiv og naturlig oplevelse, der gør det sjovere og mere inspirerende at sætte sig bag rattet, dag efter dag. EV6 er den første af en lang række af innovative elbiler med en intuitiv og integreret brugeroplevelse.

Inspiration i sin reneste form: Kia EV6 begejstrer med et rummeligt interiør, ultrabehagelige sæder og et førsteklasses audiosystem; du har plads og komfort til at nyde køreturen fuldt ud. Med ultrahurtig opladningsteknologi er opladningshastigheden markant reduceret, og du får mere tid til at bruge tiden på alt det, du brænder for.

Er du interesseret i at modtage nyheder om den nye KIA EV6 så skriv dig op via knappen herunder.

Rækkevidde på op til 510 km

N

Forventes lanceret i Q4 2021

Lynhurtig opladning

Priser endnu ikke kendt

agsdi-flag-2

0-100 km/t på 3,5 sekunder

KIAs eksklusive 7 års garanti

Op til 510 km på én opladning

Batteriet i EV6 på 77,4 kWh giver en rækkevidde på op til 510 km ved en fuld opladning. Der er længere tid mellem opladningerne – og du skal derfor bruge mindre tid på at oplade bilen og kan bruge mere tid på dig.

EV6 fås også med 58 kWh-batteri, som er tilstrækkeligt til at dække alle kørselsbehov.
Baghjulstrækversionen er med én enkelt elmotor, og firehjulstrækversionen har to elmotorer, som får dig frem til dit mål uanset vejrforhold eller terræn

Rækkevidden er baseret på WLTP og afventer typegodkendelse. De endelige værdier for AER og energiforbrug offentliggøres senere.

Opladning tager ingen tid

Det 800V højhastigheds-opladningssystem i EV6 giver dig mulighed for at få ekstra tid til de ting, der virkelig betyder noget for dig. En hurtigopladning i 5 min. giver dig en rækkevidde på over 100 km. Oplad fra 10-80% på mindre end 18 min.

Træk op til 1.600 kg

Med den imponerende maksimale anhængervægt på 1.600 kg kan du medbringe alt, hvad du har brug for, til dine outdoor-eventyr med venner og familie – alt sammen selvfølgelig helt uden emissioner.
Tallet er den maksimalt tilladte anhængervægt. Anhængervægten kan variere alt efter variant.

kia ev6
kia ev6
kia ev6
kia ev6
kia ev6
kia ev6

Fremtiden er her!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark