+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

KIA e-Soul: Gør hverdagen elektrisk

Moderne linjer, friske farver og hightech-detaljer får KIA e-Soul til at skille sig ud fra mængden. Vælg mellem syv karrosserifarver i samme nuance og syv tofarvede kombinationer med forskellige farver på karrosseri/tag og sidespejle. De unikke 17” aluminiumsfælge fuldender det elektriske look.

Det store 64 kWh-batteri har en rækkevidde på op til 452 km på en enkelt opladning. Den mindre 39,2 kWh-batteripakke giver bilen en rækkevidde på op til 276 km.

Du får, som ved alle andre fabriksnye KIA modeller, 7 års garanti.

Interesseret? Send os en besked

N

En rækkevidde på op til 452 km

Op til 80% oplading på 57 min.

315 liter bagagerumskapacitet

kia 7 års garanti

KIAs eksklusive 7 års garanti

Ikonisk SUV-design

Den sporty side af KIA e-Soul kommer til livs med det nye SUV-design*. Unik udsmykning på den forreste nederste kofanger, hjulkasser og sidelister giver den elektriske urban crossover et smart SUV-look. Klar, parat – start!

*Ekstraudstyr

Individuel komfort

Her er der masser af plads til, at du selv kan definere din komfort, stil og farve. En særlig stemningsbelysning (ambient light) ændrer sig i takt med musikken. * Læderindtrækket tilfører elegance til de opvarmede og ventilerede forsæder og opvarmede bagsæder14.

* Ekstraudstyr

Udstyrsvarianter

Find din helt egen stil – og gør din nye KIA e-Soul endnu sjovere at køre i. Vælg mellem flere varianter med imponerende features både indvendigt og udvendigt. Valget er dit. Se udstyrspakker og priser her.

Forsikring, finansiering og tryghedsaftale

Forsikring
Opnå en masse fordele og få ekstra tryghed i maven med en KIA forsikring via Gensidige Forsikring.

Finansiering
Vi kan tilbyde dig individuelle finansieringsløsninger. Løsninger som kan indgå som en integreret del af dit bilkøb.

Tryghedsaftale
Få en tryghedsaftale til din bil og bliv aldrig overrasket over uforudsete udgifter. Vores tyghedsaftale kan skræddersyes helt efter dine behov.

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

kia e-soul
kia e-soul
kia e-soul
kia e-soul
kia e-soul

Din KIA e-Soul venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark