+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

KIA e-Niro: Elektrificeret crossover med lang rækkevidde

Den nye KIA e-Niro imponerer med en dynamisk køreoplevelse. Den kombinerer på bedste vis udstyr som tagrælinger med aerodynamiske egenskaber i form af en lukket frontgrill. Specielle luftindtag med LED-dagskørelys og blå designdetaljer udsender et klart statement: e-Niro er eldrevet.

Oplev en verden af god komfort og fantastiske oplevelser. Den nye KIA e-Niro giver dig øjeblikkelig acceleration, nem opladning og lang rækkevidde. Alt sammen i en komfortabel, rummelig, flot og ekstremt støjsvag kabine. Og helt uden CO2-emissioner under kørsel. Mobiliteten har aldrig været bedre eller nemmere.

Du får, som ved alle andre fabriksnye KIA modeller, 7 års garanti.

Interesseret? Send os en besked

N

Rækkevidde på op til 455 km med 64 kWh batteriet

Op til 80% opladning på 54 min.

451 liter bagagerumskapacitet

kia 7 års garanti

KIAs eksklusive 7 års garanti

Oplev en moderne kabine

En 7” LCD-instrumentenhed og et 8″ navigationssystemets med touchscreen* viser alle de informationer, du har brug for som fx rækkevidde, batteriopladning og strømforbrug. Midterkonsollen rummer intuitive instrumenter som shift by-wire-gearvælgeren og en elektrisk parkeringsbremse. Du kan endda sætte stemningen ved at vælge mellem forskellige farver ambientebelysning*.

*Ekstraudstyr

To rækkevidder til to forskellige livsstile

Vælg det ideelle batteri, som passer til din livsstil. Førere, der kører langt, kan vælge en 64 kWh-batteripakke med en rækkevidde på op til 455km på en enkelt opladning. Personer, der fortrinsvis kører i byerne, kan vælge en 39,2 kWh-batteripakke med en rækkevidde på op til 312 km.

Udstyrsvarianter

Find din helt egen stil – og gør din nye KIA e-Niro endnu sjovere at køre i. Vælg mellem flere varianter med imponerende features både indvendigt og udvendigt. Valget er dit. Se udstyrspakker og priser her.

Forsikring, finansiering og tryghedsaftale

Forsikring
Opnå en masse fordele og få ekstra tryghed i maven med en KIA forsikring via Gensidige Forsikring.

Finansiering
Vi kan tilbyde dig individuelle finansieringsløsninger. Løsninger som kan indgå som en integreret del af dit bilkøb.

Tryghedsaftale
Få en tryghedsaftale til din bil og bliv aldrig overrasket over uforudsete udgifter. Vores tyghedsaftale kan skræddersyes helt efter dine behov.

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

kia niro plug in hybrid
kia xceed plug in hybrid
kia niro plug in hybrid
kia e-niro
kia e-niro

Din KIA e-Niro venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark