+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

KIA Ceed: En bybil til familien

KIA Ceed indtager vejen med et lavt, bredt look, som omgående fanger din opmærksomhed. Bilens dynamiske linjer er udviklet af KIAs europæiske designcenter i Frankfurt og siger alt om bilens sportslige præstationer. KIA Ceed er klar til at give dig køreglæden tilbage.

Vælg mellem et udvalg af dynamiske og kraftfulde benzinmotorer og effektive dieselmotorer med en ydelse fra 100-140 hk.

Du får, som ved alle andre fabriksnye KIA modeller, 7 års garanti.

Interesseret? Send os en besked

N

ECO Pack med aktivt luftspjæld

Op til 140 hk

LED kørelys i "Ice-Cube" design

kia 7 års garanti

KIAs eksklusive 7 års garanti

Sportsligt eksteriør

Med sit imponerende look indbyder KIA Ceed til en forventning om, at alle køreture bliver en fornøjelse. Den 2-lags kølergrill giver bilen en bred, sportslig fremtoning, som fortsættes langs siderne med den forkromede rudelinje og 17” tofarvede aluminiumsfælge*. En spoiler i højglans, baglygter med LED-dagskørelys* og forkromet afgangsrør styrker bilens udstråling.

*Ekstraudstyr

Raffineret og intuitivt interiør

I KIA Ceed er alt designet med fokus på føreren. Instrumentpanelets elegante horisontale design skaber en rummelig atmosfære. Stilfulde indtræk, der fås som ekstraudstyr, omfatter sort og gråt indtræk i stof og kunstlæder eller komplet sort læderindtræk, som giver den mest raffinerede finish. Stil og teknologi er perfekt forenet i den 10,25” touchscreen med navigationssystem og 12,3″ digitale instrumentenhed (ekstraudstyr).

Udstyrsvarianter

Find din helt egen stil – og gør din nye KIA Ceed endnu sjovere at køre i. Vælg mellem flere klassiske varianter med imponerende features både indvendigt og udvendigt eller GT-Line med ultra-raffinerede og sportslige detaljer. Valget er dit. Se udstyrspakker og priser her.

Forsikring, finansiering og tryghedsaftale

Forsikring
Opnå en masse fordele og få ekstra tryghed i maven med en KIA forsikring via Gensidige Forsikring.

Finansiering
Vi kan tilbyde dig individuelle finansieringsløsninger. Løsninger som kan indgå som en integreret del af dit bilkøb.

Tryghedsaftale
Få en tryghedsaftale til din bil og bliv aldrig overrasket over uforudsete udgifter. Vores tyghedsaftale kan skræddersyes helt efter dine behov.

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

kia picanto kia ishøj
kia picanto kia ishøj
kia picanto kia ishøj
kia picanto kia ishøj
kia rio

Din KIA Ceed venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark