+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

KIA Ceed SW Plug-In Hybrid: Familiebilen har fået stød

KIAs første europæisk producerede plug-in-hybrid tilføjer en elektrificeret dimension til KIA Ceed SW Plug-In Hybrids atletiske design og rummelighed. Den vil gøre det muligt for de fleste at køre deres daglige køreture og kortere pendlerture på ren el.

Når I skal køre længere ture, slår bilen automatisk over i benzinmotoren, og så klarer I nemt den længere tur. Det er blot at sætte jer godt til rette og nyde køreturen.

Du får, som ved alle andre fabriksnye KIA modeller, 7 års garanti.

Interesseret? Send os en besked

N

En bagagerumsvolumen på op til 1.506 l

Op til 50 km elektrisk rækkevidde

Op til 76,9 km/l ved blandet kørsel

KIAs eksklusive 7 års garanti

Stærke og rene linjer

Aerodynamik og design kombineres i et kraftfuldt moderne match. Den sportslige kofanger og tiger nose-kølergrillen er ikke blot imponerende, men også effektive. 17” diamond cut-aluminiumsfælge (ekstraudstyr) styrker den atletiske profil.

Moderne interiør

I den rummelige kabine er alt indrettet med fokus på føreren. Den 12,3″ * komplet digitale instrumentenhed og navigationssystemets 10,25″ * touchscreen er integreret i instrumentpanelets horisontale design. Informationerne vises i høj opløsning – inklusive navigationsanvisninger, audioinformationer, telefonopkald og meget andet.

*Modelafhængigt merudstyr

Udstyrsvarianter

Find din helt egen stil – og gør din nye bil endnu sjovere at køre i. Vælg mellem flere klassiske varianter med imponerende features både indvendigt og udvendigt. Valget er dit. Se udstyrspakker og priser her.

Forsikring, finansiering og tryghedsaftale

Forsikring
Opnå en masse fordele og få ekstra tryghed i maven med en KIA forsikring via Gensidige Forsikring.

Finansiering
Vi kan tilbyde dig individuelle finansieringsløsninger. Løsninger som kan indgå som en integreret del af dit bilkøb.

Tryghedsaftale
Få en tryghedsaftale til din bil og bliv aldrig overrasket over uforudsete udgifter. Vores tyghedsaftale kan skræddersyes helt efter dine behov.

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

kia picanto kia ishøj
kia picanto kia ishøj
kia picanto kia ishøj
kia ceed sw
kia ceed sw plug in hybrid

Din KIA Ceed SW Plug-In Hybrid venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark