+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

KIA Ceed GT: Hvem sagde power?

Kan du lige power og rendyrket køreglæde? Så er KIA Ceed GT den helt rigtige bil til dig. Dens 204hk giver et fantastisk optræk, og sportssæderne sørfor for, at du sidder godt til rette, når du trykker på speederen.

Hvad med udstyr? Bilen er naturligvis proppet med alt, hvad du kan forestille dig af udstyr. Hver køretur bliver til en ren fornøjelse i KIA Ceed GT.

Du får, som ved alle andre fabriksnye KIA modeller, 7 års garanti.

Interesseret? Send os en besked

N

7-trins DCT

1,6 T-GDi 204 hk

Paddle Shift bag rattet

KIAs eksklusive 7 års garanti

Sæt dit aftryk

Det umiskendelige GT-logo indtager en central rolle på kølergrillen og udstråler en kraftfuld tilstedeværelse. Flotte røde farvedetaljer pryder sideskørterne i sort højglans og de 18” diamond cut-alufælge. Sidst, men ikke mindst, formidler de præstationsorienterede dobbelte afgangsrør lyden fra den kraftfulde 1,6-liters T-GDi-motor.

Vær dristig

Tag fat om det D-formede rat, og oplev rendyrket køreglæde. Interiøret i KIA Ceed GT imponerer med røde kontrastsyninger på sportssædernes indtræk i ruskind og læder, hver gang du sætter dig ind i bilen.

Vis, hvad du kan

KIAs 4-cylindrede 1,6-liters T-GDi-motor med stor respons er den stærkeste motor i Ceed-familien. Den har en ydelse på 204 hk og kan kombineres med en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse med jævnt og adræt gearskifte. Med gearskiftekontakterne kan du skifte gear ved at vippe med en finger – det giver direkte og dynamisk respons.

Forsikring, finansiering og tryghedsaftale

Forsikring
Opnå en masse fordele og få ekstra tryghed i maven med en KIA forsikring via Gensidige Forsikring.

Finansiering
Vi kan tilbyde dig individuelle finansieringsløsninger. Løsninger som kan indgå som en integreret del af dit bilkøb.

Tryghedsaftale
Få en tryghedsaftale til din bil og bliv aldrig overrasket over uforudsete udgifter. Vores tyghedsaftale kan skræddersyes helt efter dine behov.

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

kia picanto kia ishøj
kia ceed gt
kia ceed gt
kia ceed gt
kia ceed gt

Din KIA Ceed GT venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark