+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

Job hos Car Special

Er du en ildsjæl, der brænder for at gå den ekstra meter for dine kollegaer og samtidig gøre en forskel for kunden? Hvis du kan nikke genkende til dette, så er vi måske det rigtige match. Find dit drømmejob her på siden og send en ansøgning inden din nabo gør det.

Ledige stillinger

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Mød teamet

I Car Special løfter vi i flok. Alle for én og én for alle. Trivsel og medarbejdertilfredshed er noget, som alle medarbejder tager del i, og derfor glæder vi os hver dag til at møde på arbejde og gøre en forskel sammen med vores kollegaer.

Siden 1987 har Car Special været at finde på det danske bilforhandler-landkort. Car Special startede som specialværksted og har sidenhen udviklet sig til at være landet bedst sælgende Kia forhandler – faktisk hele 15 gange er vi kåret som landets bedste.

Fandt du ikke hvad du søgte efter?

Hvis vi ikke lige har drømmejobbet til dig i denne omgang, men du bare virkelig brænder for at blive en del af Car Special A/S, så send os endelig en uopfordret ansøgning via nedenstående ansøgningsformular.

Vi glæder os til at høre fra dig

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark