+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

KIA nytårskur 2021

Traditionen tro afholder vi nytårskur i starten af hvert år og 2021 er absolut ingen undtagelse. Vi har samlet alle vores super skarpe KIA nytårskurstilbud på denne side. 

Elektriske nytårstilbud der får dig i stødet

Halv pris på fabriksmonteret ekstraudstyr på plug-in hybrider og elbiler

Du læste helt rigtigt… Nytårskuren 2021 er helt elektrisk, og derfor får du halv pris på fabriksmonteret ekstraudstyr på alle vores elbiler og plug-in hybrider. Vælg din favorit herunder og tjek prislisten for at se, hvilket udstyr du kan vælge – og få halv pris på. 

Da vores salgsafdeling har lukket til og med d. 7. februar tilbyder vi virtuel– og fysisk fremvisning af den ønskede bil. 

GODT NYTÅR!

Vores Elbiler & Plug-In Hybrider

KIA e-Niro

100% elektrisk KIA e-Niro med op til 455 km i rækkevidde

KIA e-Soul

100% elektrisk KIA e-Soul med op til 452 km i rækkevidde

KIA Ceed SW Plug-In Hybrid

Op til 50 km elektrisk rækkevidde og op til 76,9 km/l ved blandet kørsel

KIA XCeed Plug-In Hybrid

Op til 48 km elektrisk rækkevidde og op til 71,2 km/l ved blandet kørsel

KIA Niro Plug-In Hybrid

Op til 49 km elektrisk rækkevidde og op til 71,4 km/l ved blandet kørsel

Interesseret? Send os en besked

*Dit telefonnummer og e-mailadresse bruges kun til at kontakte dig med henblik på din interesse i vores nytårskur. Ingen spam!

Det siger vores kunder om os

"Jeg har for nyligt købt en ny Kia Ceed SW Plugin hybrid hos Car Special A/S. Det har været en yderst anbefalelsesværdig oplevelse. God information hele vejen igennem ift. bilen, finansiering, forsikring, tilbehør, udstyr og serviceaftale. Professionel service, venlig betjening og virkelig nogle rare mennesker, som man kan mærke vil gå langt for at hjælpe dig og give dig en god oplevelse! Car Special kan varmt anbefales, hvis du skal have ny bil eller skal have hjælp til din gamle :)"

"Jeg har købt en bil hos Car special i Ishøj. Det var en meget nem og behagelig oplevelse, hvor både service- og salgspersonalet sigter efter at ramme kunden i øjenhøjde og overholder aftler. Bilen blev leveret til til tiden som aftalt, og de klarede alt parpirarbejdet med den gamle bil i bytte, hvilket gjorde det meget nemt for mig som kunde. Jeg vil klat anbefale at købe bil hos Car special i Ishøj, til dem som ønsker et trygt sted at handle lækre biler."

4 nye biler på ca 20 år siger jo "God Bilforhandler". Jeg har den 4. KIA model fra Car Special. Har været kunde lige siden de startede - og det er vel godt 20 år. Når man kommer igen og igen skyldes det jo, at der er en engageret medarbejderstab, gode mekanikere og gode forhold. Lige meget hvad - så hjælper de og ellers "hekser" de bare.

Vi hjælper dig med at få den perfekte start på 2021

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark