+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

Køb en KIA XCeed Plug-In Hybrid og få 2 Paddleboards

I samarbejde med Kingfish får du 2 stk. Subzero Paddleboards og 2 stk. begynderkursus, når du køber en KIA XCeed Plug-In Hybrid hos Car Special A/S.

Køb en KIA XCeed Plug-In Hybrid og få 2 stk. Paddleboards fra Kingfish med i handlen

✅ Inkl. 2 stk. Subzero Paddleboards til en værdi af kr. 9000,-
✅ Inkl. 2 stk. Paddleboard kurser til en værdi af kr. 800,-
✅ Inkl. 1 sæt tagbøjler til en værdi af kr. 1.995,-

✅ Biler på lager til omgående levering
✅ Priser fra kr. 279.900,-
Mulighed for finansiering med mdl. ydelse fra kr. 2.785,-

Kontakt os via knappen, hvis du er interesseret i tilbuddet. Vi har kun et begrænset antal lagerbiler og Paddleboards til dette tilbud.

Bilerne i videoen er vist med ekstraudstyr, som kan tilkøbes.

Ofte stillede spørgsmål

Teknisk information om KIA XCeed Plug-In Hybrid

Motor

1,6 El/Benzin Plug-in Hybrid DCT
141 HK
32 CO2 (g/km)
71,2 km/l
48 km rækkevidde på el
kr. 390,- i hålvårlig grøn afgift

Ønsker du en vurdering af din nuværende bil?

Vi vil altid gerne vurdere din bil og komme med et bud på den. Kig ind forbi vores bilhus og tag en snak med en sælger omkring, hvad din bil er værd, og hvordan den kan bruges i en byttehandel til en ny.

Hvordan ser finansieringen ud på tilbuddet?

Finansieringseksempel af KIA XCeed Plug-In Hybrid Upgrade:

Salgspris: kr. 279.900,-
Udbetaling: kr. 55.980,-
Løbetid: 96 mdr.
Rente: 0,99 % var.
ÅOP: 4,6 %
Mdl. ydelse: kr. 2.785,-

Står du i RKI kan vi ikke tilbyde finansiering.

kia xceed plug in hybrid

Interesseret? Send os en besked

I samarbejde med Kingfish

I samarbejde med Kingfish, tilbyder vi 2 stk. Subzero Glacier Paddleboards med i købet, når du køber en KIA XCeed Plug-in Hybrid hos Car Special A/S.

Du får 2x Subzero Glacier Allround Paddleboards – Perfekt til begynderen, den let øvede eller hele familien.

  • 2x Komplette Subzero Paddleboards inkl. paddles, leash, pumpe, taske og finner
  • Paddleboard af høj kvalitet og rigtig god stabilitet
  • Subzero samarbejder med ReSea Project for en verden uden plastik i havene
  • Udviklet og testet i nordiske forhold
  • Mange opgraderes detaljer som kraftigere pumpe, ægte dobbeltlags konstruktion, 2 cargo-bungee områder til opbevaring, 3 polstrede håndtag til lettere transport og aluminiums-glasfiber paddle.

For en verden uden plastik i havene

Hos Kingfish elsker vi havene og derfor er det vigtigt for os, at passe på livet både i og omkring vores have.  Derfor har vi besluttet at samarbejde med ReSea Project, der kæmper for en verden uden plastik i havene. Subzero donerer en pose penge for hvert Subzero produkt vi sælger. Derudover støtter vi op om den lokale organisation Os Om Havet og de mange Clean Up Events de stabler på benene hvert år.

Hvem er Kingfish?

Kingfish startede i 2001 med en stor passion for dykning og lysten til at formidle om oplevelserne under overfladen. Meget luft er løbet gennem regulatoren siden og i dag er Kingfish et af de største dykkercentre i branchen.

Den store interesse for havet generelt, har udviklet forretningen til i dag at bestå af yderligere 4 ben: Undervandsjagt, Paddleboard, Havsvømning og snorkling. Kingfish’ succes bunder i mange års hårdt arbejde for at opbygge knowhow og skabe et komplet sortiment med alt under ét tag. Kingfish er et univers af oplevelser under overfladen, hvor drømme om azurblåt hav, hvalhajer, mantarokker, paddleboard eventyr, snorkelture og uv-jagt går i opfyldelse.

Brandet Subzero er udviklet med en kærlighed til havet. Særligt har vores nordiske forhold været i centrum og med et ønske om at passe på havet og livet både over og under vandoverfladen. Derfor samarbejder Subzero med ReSea Project, der kæmper for en verden uden plastik i havene. Det betyder helt konkret, at for hvert Subzero Paddleboard der ryger over disken, samler ReSea Project, det der svarer til 25 plastikflasker op af havene.

Det siger vores kunder om os

"Kan jeg kun sige at det var en fremragende betjening af salgspersonalet som var imødekommende smilende og venlig og var god til at forklare omkring de ting vi skulle spurgte om."

"Jeg er super glad og tilfreds med mit køb hos Car Special Ishøj. Kun positive ting at sige både om hele købs processen, service og mit bil køb. Kan kun anbefales herfra."

"En rigtig god oplevelse at købe bil ved car special Ishøj. Giver sig god tid og får råd og vejledning og hurtig svar tilbage ved kontakt PR mail. Kan kun anbefale køb af bil hos dem."

Kør grønt – kør godt

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark