+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

Kia Nytårskur 2022

Et nyt år har meldt sin ankomst og traditionen tro byder et nyt år altid på nytårskur hos din bilforhandler og i år er ingen undtagelse. Vi byder det nye år velkommen med et brag af en nytårskur.

Sæt strøm til 2022 og gør din bildrøm til virkelighed i januar

… så har du nemlig muligheden for at være med i lodtrækning om en gratis HomeCharge ladeboks*, når vi trækker lod blandt alle underskrevne slutsedler på ledningsbiler i januar.

✅ Gælder alle vores ledningsbiler (elbiler og Plug-In Hybrider)
✅ Lodtrækning om gratis HomeCharge ladeboks

kia nytaarskur 2022

Ofte stillede spørgsmål

Kan min nuværende bil indgå i en byttehandel?

Vi vil altid gerne vurdere din bil og komme med et bud på den. Kig ind forbi vores bilhus og tag en snak med en sælger omkring, hvad din bil er værd, og hvordan den kan bruges i en byttehandel til en ny.

Kan bilerne finansieres eller skal de betales kontant?

Du bestemmer helt selv om du ønsker at betale din nye bil kontant eller finansiere den gennem os hos en af vores finansieringssamarbejdspartnere.

Ønsker du en specifik finansieringseksempel på din drømmebil, så tag fat i os, så vi kan vejlede og rådgive dig.

Står du i RKI kan vi ikke tilbyde finansiering.

*Vilkår for ladestander

Skulle du være den heldige, der bliver udtrukket blandt alle underskrevne slutsedler på ledningsbiler i januar, vil du få opsat en HomeCharge ladeboks på din bopæl på vores regning. En Home Charge ladeboks inkl. standardinstallation har en værdi af kr. 9.999,-. Bemærk, at du ved denne type af ladeboks på din bopæl selv ejer ladeboksen og altså ikke lejer den af udbyderen.

Læs mere til, hvad en standardinstallation indebærer her: https://homecharge.dk/installation/#StandardInstallation

Skulle dit navn blive udtrukket og du i forvejen har en ladeløsning, så vil du blive refunderet beløbet svarende til HomeCharge ladeboksen på kr. 9.999,-.

Læs mere til Home Charge ladeboks her: https://homecharge.dk/opladning/prisliste

kia nytaarskur 2022

Vores ledningsbiler

kia ceed sw plug in hybrid

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

kia xceed plug in hybrid

Kia XCeed Plug-In Hybrid

kia niro plug in hybrid

Kia Niro Plug-In Hybrid

kia sorento plug in hybrid

Kia Sorento Plug-In Hybrid

kia ev6

Kia EV6 100% elektrisk

kia e niro

Kia e-Niro 100% elektrisk

kia e soul

Kia e-Soul 100% elektrisk

Interesseret? Send os en besked

Det siger vores kunder om os

{

"Helt igennem et fantastisk sted at handle bil. Man føler sig velkommen og i gode hænder, blivet ikke overfaldet når du træder ind i butikken. Som køber bliver du ikke presset til noget du ikke har brug for når du handler bil. God atmosfære og meget dygtig personale. Grundig gennemgang af bilen ved leveringen."

{

"Jeg har været så glad for den service, jeg har fået i forbindelse med salg af min gamle bil og køb af ny. Meget god og relevant vejledning i forhold til køb af elbil/plug-in hybrid bil. Utrolig venligt og smilende sælger med stor og bred viden om de biler jeg afprøvede, og en rigtig god og brugbar gennemgang af min nye bil ved afhentning. Glæder mig til fortsat at være kunde hos Carspecial Ishøj."

{

"Jeg kan kun anbefale Car Special. Fremragende service, personlig betjening i top og en god handel. Medarbejderne er imødekommende, flinke og behagelige. De formår at få deres kunder til at føle sig trygge og sikker under hele købsprocessen."

Start det nye år med ny ledningsbil

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark