+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

Airconditionservice

Det er ikke unormalt, at et anlæg taber kølermiddel i løbet af et år. Det betyder en ringere effektivitet og nedslidning af anlægget med dyre omkostninger til følge. Det kan derfor være fornuftigt, at du får dit anlæg serviceret minimum hvert andet år. 

Vedligeholdelse af bilens A/C- eller klimaanlæg

Hvorfor bør du overveje et A/C Service?

Med et klimaanlæg kan du indstille temperaturen i vognens kabine til en konstant temperatur. Klimaanlægget vil herefter sikre, at temperaturen holdes. Et A/C-anlæg derimod køler blot luften, der pumpes ud, og du skal selv styre temperaturen. Klimaanlægget er derfor også en del dyrere end A/C-anlæg.

Begge anlæg skal vedligeholdes som alt andet på bilen. Et dårligt vedligeholdt anlæg er ikke effektivt, og der er risiko for, at anlægget går i stykker.

I ethvert airconditionanlæg er der også en fordamper. I fordamperens lameller dannes der kondensvand, og heri samles der med tiden bakterier, svamp og mikroorganismer. Derfor skal fordamperen desinficeres regelmæssigt for at sikre optimal ydeevne samt bedst indeklima.

Klimaanlæg eller airconditionanlæg?

Et klimaanlæg er som udgangspunkt mere avanceret end et airconditionanlæg. Krav til vedligeholdelse og servicering er dog ens. Som autoriseret værksted ved vi, hvad der skal til for, at dit airconditionanlæg kommer i tip top stand igen. Derfor tilbyder vi et airconditionservice til KUN kr. 995,-. Book tid via knappen herunder.

Få et A/C service: din bil vil elske dig for det

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark