+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

4-hjulsudmåling

Undgå større fremtidige udgifter på din bil med en 4-hjulsudmåling af din KIA. Det koster KUN kr. 395,- for en quicktest og KUN kr. 995,- for en udbedring. 

Undgå dækslid og unødigt brændstofforbrug

Bedre stabilitet på vejen!

Hjulvinklerne er en vigtig del af bilens undervogn, og de er med til at stabilisere bilens bevægelser og øger samtidig bilens styreegenskaber.

For selv den bedste bilist kan det ske, at der påkøres en kantsten eller, at hjulvinklerne ændrer sig pga. helt normal slitage. Dette medfører, at et eller flere af dækkende slides skæve, og bilen kan herved begynde at trække til en af siderne.

For at undgå dette samt at spare dig for en slem økonomisk overraskelse grundet utilsigtet dækslitage, bør hjulvinklerne løbende kontrolleres.

Undgå at dine dæk slides skæve!

Bilens styretøjsdele og dæk skal løbende undersøges for mekaniske skader og skæv slitage. Slide styretøjsdele og skævt slidte dæk forringer bilens køreegenskaber. 

Derfor skal skadede dele og skæve dæk altid udskiftes. Efter udbedring og grund kontrol, udmåles hjulvinklerne med en computerstyret 4-hjulsudmåler. Denne 4-hjulsudmåling giver oplysninger om hjulenes vinkler, og hvor meget vinklerne evt. står uden for de styretøjsmål fabrikanten foreskriver. Derefter kan vinklerne justeres, så de atter er inden for fabriksmål.

Kan jeg spare penge på det?

Ja det kan du! Skæve hjulvinkler fører altid til øget dækslitage og øget brændstofforbrug samtidigt med, at køresikkerheden forringes. Derfor er det altid en god investering at få hjulvinklerne løbende kontrolleret.

Hvis garantien er udløbet på din bil, kan vi også anbefale et KIA 7+ service.

Hvor ofte skal hjulvinklerne kontrolleres?

Som udgangspunkt bør du få kontrolleret bilens hjulvinkler efter 15000 km, eller en gang om året. Du bør dog straks få kontrolleret bilens hjulvinkler og geometri, hvis du bemærker en eller flere af følgende punkter:

  • Bilen trækker til siden
  • Bilen kører ustabilt og/eller er svær at styre
  • Rattet føles tungt, når det drejes
  • Ujævn slitage af et eller flere dæk
  • Ved påkørsel af f.eks. kantsten

Forkæl din bil med en 4-hjulsudmåling

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark