+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

Autoriseret KIA værksted

Som autoriseret KIA værksted ved vores certificerede KIA mekanikere, hvad det drejer sig om, når din KIA har brug for en kærlig hånd. Vi er KIA specialister og har bred erfaring inden for reparation og service af KIA biler.

Vores KIA mekanikere kender din bil

Som kunde på vores autoriseret KIA værksted er du altid sikker på, at mekanikeren, der laver din bil, er certificeret fra KIA. Derfor ved vi præcis, hvad der skal til for, at din bil forbliver i tip top stand. 

Vores certificerede mekanikere sørger altid for, at din bil er opdateret i forhold til KIAs fabrikstandard herunder kampagner og garantirelateret arbejde. Vi bruger altid originale reservedele grundet den højere kvalitet for, at din bil har samme høje kvalitet, som da du købte den.

Udover almindelig reparationer og service tilbyder vi også 4-hjulsudmåling og airconditionservice.

Videogennemgang af din bil

Når du har din bil på vores værksted for at få den serviceret eller repareret, vil vi skabe gennemsigtighed i udførelsen af det mekaniske arbejde ved at lave en videogennemgang af din bil.

Mekanikeren, der arbejder på din bil, tager dig helt tæt på, så du med egne øjne kan se din KIA fra en helt ny vinkel samt få ekspertviden om din bils tilstand direkte fra certificeret KIA mekaniker.

Er garantien udløbet på din KIA?

KIA 7+ service er det bedste service til din bil efter garantiudløb! Efterhånden som din KIA bliver ældre, vil behovet for vedligeholdelse ikke blive mindre. Netop derfor har vi udviklet KIA 7+, som sikrer, at din KIA gennemgås på mere end 20 punkter af en KIA tekniker. Din KIA vil altid være driftssikker og sikkerhedsmæssigt kørende til en væsentlig reduceret pris. Du sikrer ligeledes, at monterede reservedele er originale, og de er testet og udviklet til din KIA.

Få et autoriseret KIA 7+ eftersyn for kun kr. 995,- på vores værksted.

Din KIA er i trygge hænder hos os

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark