+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

7 års garanti

På 7 år kan selv de vildeste drømme gå i opfyldelse. Uanset hvilke ambitioner du har, er vi med dig hele vejen. Med en kvalitet, som er testet under ekstreme forhold. 

Standard på et nyt niveau

Vi kan tillade os at tale om kvalitet, fordi vi skaber kvalitet. Vi udvikler hele tiden kvalitetsstandarderne og kvalitetssikringen, og den tilgang følger KIAs biler hele vejen fra udviklingen, produktionen og i løbet af dit ejerskab.

Derfor er vi den eneste producent i Europa, som tilbyder en garanti på 7 år/150.000 km. Kun meget få dele nyder ikke godt af dette generøse tilbud. Ved at sætte nye kvalitetsmæssige standarder gør vi din KIA til en fremragende oplevelse hver eneste dag. Læs også om forsikring til din KIA samt vores tryghedsaftale og finansieringsmuligheder.

kia 7 års garanti

Vigtigste fordele

Ro i sjælen

KIA tilbyder som den eneste bilproducent i Europa en garanti på 7 år/150.000 km, så du kan have fuldstændig ro i sjælen. 

Højere gensalgsværdi

Omkostningerne til vedligeholdelse af din bil bliver lavere med dette generøse tilbud, og samtidig vil bilens gensalgsværdi sandsynligvis være højere.

kia forsikring hos kia ishøj

De højeste kvalitetsstandarder

KIA producerer biler, der opfylder de højeste standarder inden for bilproduktion. Det er denne enestående kvalitet, som giver KIA selvtilliden til at tilbyde den længste nybilsgaranti i Europa. 

kia forsikring hos kia ishøj

Kan overdrages til den næste ejer

Garantien kan overdrages til efterfølgende ejere af bilen, hvis de regelmæssige serviceeftersyn er overholdt. 

Gyldig i hele Europa

Du kan se flere detaljer i dit garantihæfte og i servicehæftet. 

Dækning af defekt

Garantien dækker alle fejl, der kan tilskrives en produktions- eller samlefejl, ved almindelig brug af bilen. Fejl, der opstår på grund af almindelig slitage som fx dækslid og slid på bremsebelægninger, er ikke omfattet af garantien. 

Kapacitetsgaranti på batterier

KIA´s lithium Ion højspændingsbatterier er fremstillet sådan, at de ved almindelig brug sikrer problemfri brug i mange år. KIA garanterer, at batteriet har en sundhedstilstand (SOH) på minimum 65% (målt med KIA´s specialudstyr) i en periode på 7 år eller 150.000 km., hvilket som indtræffer først, regnet fra bilens første ibrugtagnings-/registreringsdato. For at sikre optimal brug og længst mulig levetid af højspændingsbatteriet skal bilen betjenes, som beskrevet i bilens instruktionsbog. 

Garanti på importerede biler

KIAs garantier følger som udgangspunkt bilen, uanset hvor bilen er indregistreret.

Hvor der kan være berettiget spørgsmål omkring garanti på en KIA-bil, kan eksempelvis være, hvis en bil eksporteres fra ét land til et andet. For at sikre fortsat garanti på bilen, er der enkelte krav, som skal være opfyldt, ligeledes er der enkelte tanker, man bør gøre sig inden køb af en importeret bil.

KIA er med dig hele vejen

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark